2 Ağustos 2009 Pazar

Tatsız, tuzsuz...

İlginç bir maç oldu. Galatasaray iki enteresan gol bularak rahatladı ilk yarıda.. Bir çok eksiğine rağmen ilk yarıda sahayı iyi parselleyip oyunu kontrol etti. Bursaspor’a pozisyon vermedi.İkinci yarı ise biraz skoru koruma isteği birazda kafalardaki perşembe günkü maç takımı geriye itti.

Bursaspor da diri bir takım. Duran toptan buldukları golle umutlandılar. Ancak devamını getiremediler.Galatasaray’da defansta Emre Aşık her şeyini ortaya koyuyor. Yaşına rağmen müthiş bir özveriyle oynuyor. Kendisini kutluyorum.Bu zor maç trafiğinde önemli bir üç puan.

Galatasaray zor bir döneme giriyor.
Bu dönemi en az hasar ile atlaması gerekiyor.İlk adım önümüzdeki Hamburg maçı.. Hamburg da çok iyi bir ekip. Tam bir takım futbolu oynuyorlar. Ancak son haftalarda düşüşe geçtiler. İki maçta tam yedi gol yediler. Ancak Avrupa arenası farklı. Kıran kırana bir maç olacağı kesin. Umarım oradan istenilen skorla dönülür.Rövanşta Ali Sami Yen’de rahat rahat maç izlemek en büyük isteğimiz.

Kahin Denizli!

Rehavet az daha pahalıya mal olabilirdi. Hacettepe biraz becerikli olabilse Beşiktaş kayıp yaşayabilirdi. İlk on beş dakika müthiş bir Beşiktaş vardı sahada.İkinci golden sonra bu maç beş olur mu diye geldi akıllara. Ancak futbol konsantrasyon işi..

Bir anlık rehavet, maçı aldık havası sizi güç durumlara sokabilir. Tarihte örnekleri çok bu tür maçların.. Bu haftalarda telafisi olmayan kayıplar bu yarışı zor hale getirir. Sayın Denizli bazı şeyleri daha net görüyordur umarım.Teknik direktörlük döneminde Galatasaray’da ve Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşayan Mustafa Denizli bakalım Beşiktaş’ı şampiyon yapabilecek mi?Beşiktaş’ı da şampiyon yapıp tarihte üç büyüğü de şampiyon yapan tek teknik adam unvanını alabilecek mi?

Haftalar öncesinden “26. haftadan sonra ligde hangi konumda olduğumuzu görün” diyerek adeta gaipten haber veren Denizli bakalım Fenerbahçe’den sonra Beşiktaş’ı da şampiyon yapan ilk Türk teknik direktör olacak mı?Sezon sonu hep beraber bu soruların cevaplarını bulacağız. Ya M. Denizli’nin kehaneti tutacak ya da Demirören yeni teknik adam arayışlarına başlayacak!

11 Mart 2009

http://www.jaglersport.com/yazi.php?id=287

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder