2 Ağustos 2009 Pazar

Denizli'den canlı yayın!

Maç öncesinden başlayalım. Denizli yönetimi bu sezon her misafir takımı kale arkasına alıp fiyatları da ona göre düşük bir seviyede tutuyordu. Hatta geçtiğimiz hafta Ankaraspor seyircisini 1 TL gibi komik bir fiyata içeri aldılar.Galatasaray seyircisini bu maçta kapalıya alıp, fiyatları da 60 TL gibi bir seviyede tutmasını basın gözden kaçırmış olabilir ancak ben bu çifte standarta kafamı sallayıp geçemeyeceğim.

Denizli Emniyeti’ne de birkaç sözüm olacak. Her sene Galatasaray taraftarını arka kapıdan stada alan emniyet bu sene neden ön kapıyı tercih etti anlamış değilim. Bu kadar arbede yaşanmasının tek sebebi onlardır.Sayın Emniyet Müdürüyle yapılan konuşmada da kendileri suçlu oldukları kabul edip özür dilediler. Fakat özür dilemek bu kadar insanın zarar görmesini engelleyemedi ne yazık ki! Ayrıca her tarafı kapalı bir otobüsün içerisine onca taraftar varken biber gazı sıkan zihniyeti de kınıyorum! Basınımız üzerinde durulmaması gereken konular hakkında o kadar kafa yoracağına biraz bunlardan bahsetse ne güzel olur. İnsan sağlığı her şeyden önemli..

Maça gelince maçı canlı izleme fırsatı buldum. Servet’in dönüşü Galatasaray’ı inanılmaz rahatlattı. Zaten Denizlispor’un gücünü herkes biliyor. Galatasaray rahat bir üç puan aldı. Kendini fazla sıkmadı.Lincoln’ün olmayışı bariz kendini hissettiriyor. Denizlispor karşısında bu durum o kadar da gözükmedi. Fakat önemli maçlar geliyor. Umarım yakın zamanda takıma döner. Çünkü takımın vitesi Lincoln ile birlikte müthiş bir artış gösteriyor.

Denizli’de Galatasaray adına tek kayıp Ayhan Akman oldu.Denizlispor’a gelince Abraham ve Kratochvil ile hafta arasında yollar ayrıldı. Bu kararı yönetim tek başına mı aldı bilmiyorum. Ancak Denizlispor’un zaten kısıtlı bir kadrosu var. Bu yarışın içinde nasıl kalacaklar onlar daha iyi biliyorlardır herhalde.Denizli yönetimi, Denizli Emniyeti bu maçta sınıfta kaldılar. Bakalım Denizlispor ligde kalabilecek mi bunu da zaman gösterecek.

3 Şubat 2009

http://www.jaglersport.com/yazi.php?id=255

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder