2 Ağustos 2009 Pazar

Derbi mi? Hadi yaa..

Derbi mi? Derbi görmesek yutturacaklar. Ne futbol var, ne insanlık var. Hiçbir şey yok. Koca bir hiç…

Fenerbahçe zaten top onamaya gelmemiş Ali Sami Yen’e. Galatasaray deseniz ilk yarıda biraz parladı sonra yok oldu. İkisine de beraberlik yaramıyor. Ama maç berabere bitiyor. O zaman bunlar şampiyonluk istemiyor.

Maçı hiç analiz etmeye gerek yok. Maçta bir şey yok ki. Olan son dakikada oldu. Herkes birbirine girdi. Hem ligde şampiyonluk yarışında birbirlerinin önünü kestiler hem de saha içinde birbirlerini yediler.Çok uzağa gitmeyin. Bu olayların iki sebebi var.

En büyük etken hakem Fırat Aydınus’tur. Bir maç çığırından çıkıyorsa tek sorumlu hakemdir. Ne şiş yansın ne kebap deyip bir ona bir buna dersen sonunda bu tür olaylar sende patlar Fırat Hocam..

Maç boyu otorite sorununu aşamadın. Böyle maç idare edilemez.Bak Lugano neler yapar sonra. Olayların bir başka mimarı da Lugano. Yaptığı iş gerçekten ayıp. İnsanlık dışı. Bir insana arkadan kafa atmak ne kadar dürüstlük.Sonrasında film koptu zaten…Ancak efendi Semih diyoruz.Dürüst, iyi oyuncu diyoruz. Ama nerde olay orda Semih.

Belki de olayların içinde en son bulunacak bir isim olan Arda’yı bile çığrından çıkarttı. İki milli oyuncu birbirlerine resmen tokat attı. 10 gün önce aynı kamptaydı bu oyuncular. Sabri ve Emre içinde aynı şey geçerli.Zaten psikolojik sorumluluğu yüksek bir maç. Bu oyuncuları saha içinde tutmak, otoriteyi sağlamak hakemin işi..

Emre Aşık oyundan atıldı. Kafa yiyen Emre Aşık, dayak yiyen Emre Aşık. Ama oyunda atılan da Emre Aşık. Sebep ne acaba çok merak ediyorum.Zaten son zamanlardaki form düşüklüğü Fırat Aydınus’ta devam ediyor. Bu sefer kaldıramadı derbiyi.Oğuz Sarvan selamlar olsun.

Bünyamin Gezer bu maçı yönetmeyecekse hangi maçı yönetecek. Hatasıyla,sevabıyla hakem gibi hakem bana göre.Maç sonu açıklamalar deseniz tam bir felaket. Volkan dedik olayların içinde yok hayret dedik. Halbuki maç içinde neler yapmış haberimiz yok. Maç sonu da bombayı patlattı. Herkese salladı. Sonra cevaplar gecikmedi. Futbol olarak ne yazık ki ilkelleşiyoruz. Türk Futbolu olarak kan kaybediyoruz. Farkında değiliz. Yazık oluyor bize yazık!

15 Nisan 2009

http://www.jaglersport.com/yazi.php?id=309

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder