2 Ağustos 2009 Pazar

Tanıyamıyorum...

O kadar zor ki şu maçın analizini yapmak. Tanıyamıyorum bu takımı... Yanlış olan ne? Yanlış olan hiçbir şey yok. Takım aynı takım. Sadece ruh kayboldu ruh…Perşembe günü olan olmuş artık lige dönmek lazım ama olmadı, yapamadı Galatasaray.Büyük avantajı kaçırdı.Tamam takım eksik diyoruz ancak maçı kazanma isteği nerede..

O da mı eksildi.Bordeaux maçı 3-3 geldiğinde herkesin inandığı bir şey vardı. Bu maç böyle bitemez diyordu herkes, inanıyordu. Ancak Hamburg maçında bunu ne yazık ki göremedik. Eskişehir maçında ise daha da kötüsü vardı. Rakip on kişi ama golü yiyen Galatasaray.Bu kadar emeğe yazık.

Arda daha ne yapsın!
Ayhan daha ne yapsın!
Emre Aşık daha ne yapsın!
Kewell ise her yerde. Bir maçta stoper bir maçta ileride. Takımı için her şeyini ortaya koyuyor.Lincoln efendi 3 milyon euro alıyorsun bu kadar duyarsız olamazsın. Taraftarın sana olan sevgisinin karşılığı bu mu? Yazık.Eskişehir maçı öncesi bir de utanmadan sakatım diyorsun.

Yok ya…

Lincoln kendisine çeki düzen vermezse sezon sonu gitmeli. Yoksa bu durum takıma zarar veriyor.

Kimse Sanctis’i konuşmuyor. Ama Hamburg maçı ve Eskişehir maçı gösterdi ki bu kadar basit goller yenmez. İtalya Milli Takımı’na çağrılmış. İtalya’da kaleci kalmadı herhalde. Form düşüklüğü mü, konsantrasyon eksikliği mi ne derseniz deyin ama eğer böyle goller yenecekse Aykut’a yazık oluyor. Bırakın da o zaman Aykut’u kazanalım.

Galatasaray şu maçı alsa inanılmaz bir avantaj elde edecek. Ama üç puanı bırakın bir puan bile gelmedi. Her takım birbirine ikram ediyor ligi adeta.İyi bir fikstürü var Galatasaray’ın ancak moralden yoksun bir Galatasaray bunu avantaja dönüştürür mü bilmiyorum.Sakatlar dönünce her şey daha net ortaya çıkacaktır. Ama elde sadece lig kaldı. Gaziantep deplasmanı mutlak üç puan maçı. Aksi durumda ise lige de havlu atılabilir. Bülent Korkmaz’ın bu krizi yönetiş biçimi kendi geleceğini de belirleyecektir. Umarım faydalı işler yapar.

23 Mart 2009

http://www.jaglersport.com/yazi.php?id=295

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder