2 Ağustos 2009 Pazar

Hoş geldin Büyük Kaptan!

Öyle bir zamanda takımın başına geldi ki.. Alnının akıyla çıkmayı başardı. Zaten zor zamanların ismiydi O.
O değil miydi UEFA Finali’nde tek kolla oynayan?O değil miydi futbolculuk döneminin her anında tekmeye kafa uzatan?Şimdi işi daha zordu.Ama dedim ya zor zamanların adamıydı O..

Hoş geldin Büyük Kaptan!Önce kazanılan Bordeaux zaferi. Ardından zor bir Konyaspor deplasmanı.Servet’in olmayışı defansif anlamda çok hissedilse de Bordeaux maçında gelen zafer Galatasaray’ı kendine getirdi.Çok rahat geçilecek bir tur bir anda gitti denilse de o maç 3-3 bitemezdi. Bitmedi de zaten.

Şimdi rakip Hamburg. Almanya’da atılacak bir gol Galatasaray’a tur için bütün kapıları açacaktır. Oradaki taraftar desteğini de unutmamak lazım. Kadıköy’e giden yolda çeyrek final çok yakın.Yeter ki herkes sabretmeyi bilsin…

Konya maçına gelirsek zor bir deplasmandan ziyade zor bir saha demek daha doğru olur. Resmen tarla.Ne yazık ki ligimizde bu tür statlar fazla. Böyle zeminlerde futbol oynamak çok zor. Nitekim maçta da futbol adına tek şey Arda’nın fırsatçılığıyla gelen goldü. Galatasaray golü buldu ve altın bir üç puanı aldı. Yarışa tekrar ortak oldu.

Giray Bulak ne kadar futbolu biz oynadık dese de Konyaspor da hiçbir şey oynamadı. Doldur boşalt.. Böyle maç kazanmaları çok zor. Ayrıca bu saha Konyaspor için daha bir dezavantaj. Çünkü kendi evinde bu zeminde maç kazanmak çok zor.Zirve yarışı iyice kızıştı. Her takımın birbiriyle maçları var. Köprünün altından daha çok sular akacak.Kaliteli maçlarla beraber keyifli bir lig olması dileğiyle…

2 Mart 2009

http://www.jaglersport.com/yazi.php?id=279

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder