3 Şubat 2011 Perşembe

Gaziantepspor:3 Galatasaray:2

BAM’dan (Barış,Ayhan,Mustafa Sarp) yoksun bir Galatasaray..

Göze , kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi? 2. yarıya kadar sürdü bu serüven..

Cana stoper. Neill ön libero. Yanında Yekta. Solda Culio. Sağda Colin. İleri uç Kewell. O’na destek arı gibi çalışan Stancu..
Oyunu ilk yarıda Antep yarı sahasına yıkacakken yenen bir gol..

Cenk’in golü. Suçlu aramak , bulmak basit. Ancak Hakan Balta’daki bu ruhsuz tavır devam ettikçe O’nun hakkında yazacaklarım iyice sertleşecek. Nedir bu tavır?
Böyle oyun olmaz. Özellikle ilk yarı Stancu , Hakan Balta’nın açıklarını kapatacağım diye helak oldu. Enerjisi bitecek diye korktum açıkçası.

Kewell’ın müthiş pasında topu iyi alan Culio, zor durumda da olsa harika bir orta kesti. Bu da O’nun kalitesinin bir göstergesi. Kazım iki hamlede gol yaptı topu. Başka da bir şey yapmadı zaten. Aşırı top kaybıyla oynadı.

2. yarı etkisiz Yekta yerine M.Sarp oyundaydı. Stancu ile fırladık yerimizden..
Ne vurdu arkadaş! Çok güzel bir gol attı Rumen. Çok çalışıyor. Enfes bir şut çıkardı. Tam Galatasaray avantajı yakaladı derken , El Yasa bir anda topa vurma gayreti gösterdi. Top da iyi yere gitti.
Sonrası ızdırap Galatasaray için. Hem Aydın Yılmaz'ın , hem de ara transferde Cenk Tosun'u bir kaç yüz bin euro için almayan Adnan Sezgin'in kulaklarını epey bi çınlattım.

Cenk Tosun iki gol ile galibiyette önemli bir rol oynadı. İyi kumaşı belli etti bir maçta. Gaziantepspor için hayırlısı olsun.

Galatasaray'ın rövanşta turu geçeceğine inanıyorum. En azından tutunacak tel dal bu kaldı. Şu kupayı da kaldıralım artık.
Son olarak Özgür Yankaya..
İleride bu adamlara muhtemelen daha çok maç verilecek. Belki de MHK bunları FIFA'ya önerecek. Yazık bize. Yazık benim ligime..
Hiç bir kararında standartı olmayan bir hakem ne yazık ki.Ömer Üründül çok beğeniyor kendilerini.
Ama çalamadı son dakika da penaltıyı. Ee o zaman ?
Ben ne yapıyım böyle yüreksizleri..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder