6 Şubat 2011 Pazar

Galatasaray:4 Eskişehirspor:2

Hani mekan oynatıyor diyoruz ya hakkaten öyle. Galatasaray müthiş bir pres gücü ile başladı maça. Eskişehirspor afalladı diyebiliriz. Stancu’nun dolaşarak rakibi hallaç pamuğu gibi atması , iyi bir Kazım ile birleşince goller erken geldi.

Sabri’nin şutunu iyi takip eden Cana’nın kafası ile öne geçti Galatasaray. Cana demişken biraz değinelim şu yürekli insana. Transfer edilirken bazı noktalara değinmiştim. Hatırlayın bazı yorumcular “Cana’dan 50 tane var bu ülkede” dediler. Cevabı her maç Cana’dan alıyorlar. Marsilya’da , Sunderland’de kaptanlık yapmış bir adam için yorum yaparken mahalle ağzı yorumlarını bırakmak gerekiyor. Yoksa böyle cevabı alırsın. Asıl mevkisi olmamasına rağmen stoper bile oynuyor layıkıyla. Devam Aslan Yürek..

Sağlı sollu bindirmeler , Kazım’ın , Culio’un iyi oyunu bir anda farkı üç yaptı Türk Telekom Arena’da.

İkinci yarı daha bir rolanti oynar diye düşündüm Galatasaray için ama yanıldım. Aynı istek , aynı arzu devam etti. Asya Kupası’nda finale kadar tüm maçları oynayan Kewell ve Neill ‘i oyundan almak akıllıcaydı. Çünkü aşırı yük bindi bu iki Avustralyalıya Asya Kupası’nda. Skor da rahat olunca Hagi dinlendirmek istedi. Son derece haklı ancak rüzgar bir ara ters esti.

Eskişehirspor’un arka arkaya buldu iki gol var ki Ümit Karan’ın frikiğine ayrı değinelim. Eski dost güzel bir gol bıraktı filelere. Ümit'in Galatasaray'da frikik golünü hatırlamıyorum. Sürprizi bize yaptı.

Müthiş bir futbol oynadı Galatasaray ancak bir anda skor 3-2’ye gelince ister istemez insan tedirgin oluyor. Neyse ki köşe vuruşundan gelen topa Kazım zekice dokundu ve Milan Baros geri döndü. Baros yavaş yavaş daha fazla dakika alıyor. Baros arkası Stancu çok daha iyi olacak. Culio müthiş çalışıyor. Bir de Arda daha dönmedi. Haa bir de Pino var. İyi bir harman bekleyelim Hagi’den. Özellikle kanatlarda çok fazla alternatifi olacak sakatlar dönünce. Hep beraber bekleyip , göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder