13 Şubat 2011 Pazar

Serie A'dan kısa kısa 25. hafta notları

Cassano ve Pazzini ile yolları ayırmak yaraladı diyebiliriz Sampdoria'yı. Son 4 maçında mağlubiyet aldı takım. 7 haftadır da kazanamıyorlar. Önemli bir maçtı Bologna maçı. Biraz tutuştular diyebiliriz. Alt sıralara doğru serbest düşüşe geçmişlerdi taa ki Bologna maçına kadar. İlk 15 dakikada buldukları tam üç gol var.
İkinci yarı rolanti oyun ve galibiyet.


Catania için hayati derecede önemli bir maçtı Lecce maçı. Duran toptan Silvestre ile gelen golle tamam dedim şeytanın bacağını kıracak Simeone ama öyle olmadı. İkinci yarı Lecce iki topta iki gol buldu ki çok organize geldiler. Çok yüksek tempoda seyreden maçta Lodi çıktı sahneye. Mascara gibi bir oyuncusunu Napoli'ye veren Catania'da Lodi:"Mascara yoksa ben varım " dedi adeta. Frikikten enfes bir gol bıraktı ağlara. Sonrasında bir tane daha. Aldı ipten Catania'yı.


Bir de Cesena-Udinese maçına değinelim. İnanılmaz bir baskı ile başlayan Cesena bir türlü golü bulamadı. Ama iyice bunalttılar Udinese'yi. Derken bir kontra ve gelen serbest vuruş. Serbest vuruşun penaltı olduğunu hatırlatayım. Hakem Orsato süzemedi pozisyonu. Hoş ; Di Natale penaltıdan çok daha güzel gönderdi topu kaleye. Astı resmen. Orsato 2. yarıda bir de Cesena penaltısı yedi dip not. Sonrasında Gökhan İnler köşeye isabetli vuruş ve son nokta yine Di natale'den..

Şu ana kadar ki 25. hafta toplu sonuçları :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder