25 Şubat 2011 Cuma

Bucaspor:0 Bursaspor:2

Bucaspor'un Buca Arena'da farklı oynadığı bir gerçek. Farklı bir ahenk ve istekle oynuyorlar. Ancak Bursaspor maçı pek öyle başlamadı. Tutuk başladı Bucaspor. Ancak buna rağmen oyunu tutmayı bildi.

Ragıp ve Musa gibi iki çok önemli oyuncunun eksikliği Samet Hoca'nın elini kolunu bağlıyor haliyle. İlk yarıda tutuk dedik Bucaspor ama Koray'ın direkte patlayan topunu unutmayalım. Gol olsa işin rengi çok daha farklı olabilirdi. Samet Hoca'nın Sercan tercihi 2. yarıda yerini Beto'ya bıraktı. Gayet normal. Sercan eski Sercan değil. Geçen seneki Sercan mumla aranıyor. Samet Aybaba da bunu biliyor. Ama şans veriyor. Sercan 'ın ise umrumda değil. Biraz kıpıdaması lazım.

İlk yarının bir diğer kötüsü de Serkan Yanık. Bozuk başladı maça. Sonradan toparladı ama iş işten geçti.

İkinci yarı her şey farklı olur mu derken Bursaspor'un duran toptan gelen golü geldi. Bir kere şunu söyleyeyim Bursaspor kötü oynadı bugün. Ama biraz tecrübeyle, biraz da Miller ile maçı aldı. Miller çok önemli bir oyuncu olduğunu tekrar gösterdi. Kalitesini golde çok daha iyi anladık.

1-0'dan sonra Samet Hoca'nın Ali Kuçik hamlesi yerinde bir hamle oldu. Bucaspor çok önemli organize ataklar da geliştirdi bu sayede. Ama gol ile sonuçlanmadığı sürece bunun bir faydası yok.

Bu haftanın puansız geçilmesi kötü tabii. Rakiplerin ise ne yapacağı önemli. Konyaspor , Karabük'e gidiyor. Karabük 'te Emenike yok ama geçen hafta O'nsuz da kazanabileceklerini gösterdiler. Karabük'ün Konyaspor'a geçit vermeyeceğini düşünüyorum.Sivasspor Manisaspor ile. Bir beraberlik sürpriz olmaz. Ama Hikmet Karaman bu; 3 puan çıkarırsa bu deplasmandan şaşırmayacağım.

Elbette Kasımpaşa da var . Onlar da Kadıköy deplasmanına gidiyor. Son yaklaştıkça lig kızışıyor. Umarım Bucaspor bu ligde kalacak. Umudumuz o yönde..

Özgür Yankaya için tek cümlem var. Diyet ödedi. Net.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder