24 Haziran 2010 Perşembe

2. Tur: GANA ve diğerleri

Gana'yı Almanya maçı dahil olmak üzere çok beğendim.Sadece son vuruşlarda biraz beceri eksiklikleri var.Takım disiplini son derece iyi.Gruptan çıkmayı da sonuna kadar hak ettiler.

Gana'ya ayrı bir paragraf ayırdıktan sonra yeni eşleşmelere bir bakalım:

A.B.D-GANA

Yukarıda bahsettiğim gibi Gana hakikaten iyi bir ekip.Amerika ise fizik açıdan iyi ancak Gana karşısında etkili olacaklarını pek sanmıyorum.Çünkü Gana da çok koşan bir takım.Son vuruşlarda biraz şanslı olurlarsa A.B.D'yi rahat geçerler.

Bu eşleşmeye en çok Uruguay sevinmiştir.Dün de yazdım.Aşağıdaki eşleşme ağacını iyi inceleyin lütfen.İngiltere grubunu 2. tamamlayınca işler karıştı.Uruguay'a yaradı bu durum.
Uruguay bana göre çok rahat yarı final oynar.Çünkü bu iki ekipten hangisi gelirse gelsin Uruguay seviyesinde değiller.

Almanya-İngiltere

İkisi de Son16'da istemezdi birbirini.Ancak Donavan 90+1 de yazınca golü Amerika adına İngilizler 2. oldu. Diğer grubu lider bitiren Almanya ile eşleşti.

İki devden biri erken dönecek evine.Açıkça söylemek gerekirse Almanya biraz fazla abartıldı.İngiltere'de ise hiç ışık yok.Uzatmaya gidebilecek bir maç olarak gözüküyor.Bu çok yüksek bir olasılık.Birbirleri tartarak başlayacak olan maçta eşitliğin uzun bir süre bozulmayacağı kanısındayım.

Kim tur atlarsa atlasın tünelin ucunu göremeyeceklerinden eminim.Dediğim gibi Almanya'nın abartıldığı kanısındayım.Bu eşleşmede bunu çok daha rahat göreceğiz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder