29 Mart 2010 Pazartesi

Ağır Darbe!

Galatasaray için lig yarışında bu mağlubiyet ağır bir yara oldu. Önemli bir avantajı vardı Galatasaray’ın . Ancak bunu kendi evinde en önemli rakibine karşı kaybetti.

Daha 20. saniyede 1-0 öne geçebilirdi Galatasaray ama olmadı. Fenerbahçe topa daha fazla sahip olsa da etkili ataklar Galatasaray’dan geldi. Ancak pozisyona puan vermiyorlar.
Selçuk uzaydan bir top gönderdi.Leo Franco da içeri aldı.

Derbi maçlarda bulduğunuz zaman pozisyonları harcamayacaksınız. Pozisyon açısından zengin olmayan bir maçta Fenerbahçe istediğini aldı.

Galatasaray taraftarı Leo’ya tepki gösterdi. Sonuna kadar da haklılar. Galatasaray Taffarel ve Mondragon’dan sonra ne yazık ki kaleci konusunda dikiş tutturamadı.

Aykut’a çok şans tanınmadı. O da bazı maçlarda bulduğu şansları iyi kullanamadı. Ancak kaleci alıyorsanız eğer bu tür hataları yapmayacak. Bu kadar tecrübeli bir kaleci böyle bir hata yapamaz. Yapma şansı yok. Verin formayı Ufuk veya Aykut’a . Hata olsa da bırakın hatayı “bizim çocuklar” yapsın. Sezon başından beri bu iki kaleciden biri oynasa Galatasaray için daha hayırlı olurdu. Çünkü Franco’dan hiçbir eksikleri yok.

Bu kalecinin zaten İspanya kariyeri tartışma konusu. Sezon başından beri de bir maçı bir maçına uymuyor. İki Fenerbahçe maçında da mağlubiyetlerde baş rol oynadı . Umarım sezon sonu bavulunu eline verirler. Çünkü Galatasaray taraftarının artık tahammülü kalmadı.

Cüneyt Çakır’a gelelim. Avrupa’daki bir numaralı hakemimiz öyle değil mi?

Büyük hakemseniz bu tür maçları da kaldıracaksınız. Normal şartlarda maçı çok temiz bir şekilde yönetebilirdi Cüneyt Çakır. Çünkü yetenekli bir hakem. Uefa ‘da 1. kategori yapmış bir hakemin yeteneği zaten tartışılmaz. Peki noldu da bu maç kötüydü. Sanırım diyet ödedi.
Bunun başka bir açıklaması yok!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder