3 Nisan 2011 Pazar

Milan:3 İnter:0

Serie A'nın Milano derbisi. Uğrunda çok kayıp verilen derbilerden biri. Milan'ın lider olması, İnter'in yakın takibi olayı daha da güzelleştiriyor tabii. Beraberlik Milan'a yarıyor söylentileri arasında dediğim bir şey vardı. Hazır İnter'i yakalamışken neden bileti kesmesin ki Milan? İbra olmasa da Pato var değil mi?

37. saniyede fişi çekmeye hazır bir Milan gördük. Pato'nun ilk dakikadaki golü işleri çok daha kolaylaştırdı. İnter'i çok ani demoralize etti. Eto'o o yüzde yüzlük pozisyonu gol yapsa oyun değişmez miydi değişirdi ancak bazen 7 metrelik kale küçülüyor işte. Chivu'nun kırmızısıyla ekmeğine yağ süren Milan, 3 'ü rahat buldu ve bana göre şampiyon oldu. İtalya'da lig bitti. Maç öncesi çok güzel kareografiler vardı. Resimleri bulduğum an ekleyeceğim. Özellikle Leonardo'ya yapılan güzel espriler kareografiler mevcut.

Bu arada değinmeden geçmeyelim , Tuttosport'un manşeti çok yaratıcı: STRAPPATO atmışlar manşeti. Siz ona Türkçe olarak parçaladı, yırttı ne derseniz deyin. İtalyanca da Türkçe gibidir. Bazı anlamları, terimleri her yola sokabilirsiniz. Zeki adamlar güzel manşet :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder