5 Mart 2011 Cumartesi

Kayserispor:1 Manisaspor:2

Ligin en istikrarsız takımlarından biri Hikmet Karaman'ın Manisaspor'u. Bir haftası bir haftasına uymuyor adeta. Deplasman karnesi ise iç saha maçlarına göre çok daha parlak. 

Maçın başında Kayserispor'un azmi ve hırsı geçen hafta Trabzon'da oynadıkları futbolu akıllara getirdi. Ancak bu kısa süreli oldu. Bu süre içine bir gol sıkıştırsalarda pozisyon ofsayt olduğu için sayılmadı. Sonrasında Manisaspor'un biraz daha aktif olduğunu gördük ki formda bir Mehmet Güven inanılmaz çalışıyor orta sahada. Yakın mesafeden kazanılan bir frikiği iyi yere gönderen Polonyalı Iwanski Manisa'yı öne geçirdi. Maç içinde bir frikiği daha var. İyi vuruyor toplara. Kaliteli bir isim. Polonya Milli Takımı ile çıktığı 12 resmi maçın olduğunu da hatırlatalım.
Ayrıca Polonya liginde oynarken takımı Lubin'den Legia Varşova'ya transfer olurken en pahalı transfer olarak Polonya tarihine geçti. Önemli bir oyuncu. Özellikle Hikmet Hoca ile uyumu daha da önemli. Bunun altını çizelim.
Maçın kırılma anı ikinci yarıda Kayserispor'un bulduğu golün sayılmaması. Net goldü bana göre. Kalkan yanlış bir bayrak oldu. Maçın son anlarında bir çok kontra yakalayan Manisaspor 2. golü de direklerle dans eden Kahe ile bulunca film koptu tabii. Kayserispor'un son dakikada Zalayeta ile bulduğu gol iddaacıları sevindirdi. Maç 2-1 oldu. Üst oldu. Alt oynayan dostlara geçmiş olsun diyelim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder