21 Mart 2011 Pazartesi

Bucaspor:0 Sivasspor:4

Bucaspor için büyük avantajın yitirildiği bir maç olarak tarihe geçti. Buca Arena'da özellikle rakibi olarak gördüğü Kasımpaşa, Konyaspor gibi takımları deviren Bucaspor aynı tarifeyi Sivasspor'a uygulayamadı.

Kaybedilen sadece 3 puan değil. Sivasspor ile olan ikili avantajı da kaybetti Bucaspor. Rakibinin 4 puan gerisinde şu an. Ligin kalan kısmında bu fark eriyedebilir, daha da açılabilir. Bu Bucaspor'un göstereceği disiplin ile alakalı bir durum. Sivasspor'a nazaran daha iyi bir fikstürü olduğu düşüncesindeyim. Ancak bugünden sonra şu tablo karşısında Bucaspor camiasının duruşu da önemli. O yüzden haftaya oynanacak İstanbul Belediye maçı çok önemli.

Aynı hafta Sivasspor'un da Beşiktaş ile oynacağı düşünülürse, ibre-terazi her ne derseniz deyin değişebilir. Sivasspor yabana atılacak bir takım değil. Zengin hücum hatları mevcut. Bunun yanına maç içinde biraz da Kuddusi Hoca'dan destek görünce maçı rahat kopardılar. Penaltı çok tartışılır. Akabinde kırmızı kart da. Bucaspor geriye düşse dahi 11'e 11 devam edebilseydi tablo çok daha farklı olabilirdi. 2. yarıya başladıkları azim, hırs golü getiremedi. Bir çok kontra yediler. Sivasspor çok daha erken farka gidebilirdi. Çok kaçırdılar. Sonrasında istedikleri rahat skora ulaştılar.

Dediğim gibi karalar bağlamak kolaydır. Ancak daha bir çok maç var. Bucaspor'un alacağı bir deplasman üç puanı plağı tersine çevirir. Hep beraber göreceğiz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder