18 Mart 2011 Cuma

Tottenham sürprizi mi?


 UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kura çekimleri yapıldı. Kısa kısa değinelim.

Lucescu’dan başlayalım. Kötü bir kura çekti. Shaktar’ın yarı final görmesine engel bir kuradır Barcelona kurası. Burada sürprizin olması çok zor gibi görünüyor. Barcelona bırakmaz işi oraya. Nou Camp’ta keser bileti. Aksi takdirde Avrupa sallanır. Luce krallığını ilan eder.

İki İngiliz’in eşlemesinde bana göre bu sezon kötü bir grafik çizen Chelsea’nin şansı yok. Sir Alex turu vermez. Rövanşın Old Tradford’da olması avantaj.

Avrupa’da İtalya’nın tek temsilcisi kalan İnter ise kolay kura çekti. Schalke sallantıda. Magath’ı da gönderdiler. Ama Şampiyonlar Ligi’nde Bundesliga’dan arınmış bir şekilde oynuyorlar. Her şey Raul’a bağlı. Özel motivasyonu Şampiyonlar Ligi..
Raul’un iki maçta alacağı süre ve gününde olması turu belirler. Bana göre ise İnter İtalya’da gol yemezse işi çok daha kolay.

Herkesin bu eşleşmede favori gösterdiği Real Madrid’in zorlanacağı düşüncesindeyim. Tottenham çok göz ardı ediliyor. Belki de Redknapp’ı yeterince tanımamaktan geçiyor bu söylem. Tottenham sürprizlerine devam eder. Mourinho’nun Real Madrid’ini eler. Tottenham iyi bir ekip. Yarı finalde Barca-R.Madrid eşleşmesi bekleyenleri Kral Kupası ve La Liga'daki El Clasico’ya davet edelim. Zira yarı final Tottenham – Barcelona olacak . Beklentim bu yönde.


Uefa Avrupa Ligi'nde ise usul usul gelen bir Spartak Moskova vardı. Porto'yu çekmeleri kötü oldu diyebiliriz. Genç Boas'ın Porto'su bi' aksilik olur da elenirse kupa Spartak Moskova'nın. 

Diğer tahminler ise formda Kiev Braga'yı geçer. Villareal Twente'ye geçit vermez. Benfica Psv eşlemesinde gülen taraf Benfica olur. Kupayı da Porto-S.Moskova eşleşmesinden zaferle ayrılan kapar diyelim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder