8 Eylül 2010 Çarşamba

TÜRKLER Uçuyor!

İlk yarı paslı ama verimsiz bir görüntü içindeydik. Hücum yönünde Tuncay’ın oyuna ; tutuk ve bozuk başlaması ileri ucumuzu güçlü gösteremedi. O bölgede topu çok tutamadık.

Sadece Arda’nın kanadından gelmemiz hem Arda’yı yordu hem de Belçika’yı o bölgeye daha fazla önlem almaya gitti. Tabii bu önlem Arda’ya kasti tekmelere kadar gitti. Hakem ise naptı? uyumayı tercih etti.

Defansif görünen kadromuz gol yemeyelim anlayışının bir parçasıydı . Ancak Onur’un gereksiz bir öne çıkışı Belçika’yı öne geçirdi.

2. yarının başlaması Semih’in oyuna girişi filmin başladığı nokta. “Türkler uçuyor” başlığını dolduran nokta..

Hamit ile başladı gollerimiz…

Hücum yönümüz artınca, takım dikine daha aktif oynama şansı buldu. Tuncay yine bozuktu ikinci yarı ama sırıtmadı bu sefer. Takımın iyi görüntüsü,ileri uçtaki verimliliğimiz arasında…

İsmail Köybaşı 2. yarı inanılmaz çalıştı. Sabri ve yerine giren Gökhan Gönül’ün bindirmeleri..

Onur’un gereksiz hatası bir gol yememize daha neden oldu. Onur’u daha önce hiç böyle görmemiştim. Takip ettiğim bir kaleci. Ancak iki inanılmaz hata yaptı ki sonuncusu facia.

Arda ilk yarı çok yoruldu. 2. yarı da biraz dinlemeye çekildi golü bulana kadar.

Öyle veya böyle önemli bir maç geçtik. Gruplardaki 2. maçlar olmasına rağmen önemli bir maçtı Belçika maçı. Altını çiziyorum belki de grubun kırılma maçı..
3 puan ile kapamak çok güzel oldu.

Şimdi sıra 12 dev adam sende. Geçelim Slovenya engeli de..
Haydi beyler: TÜRKLER uçuyor!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder