19 Eylül 2010 Pazar

Fenerbahçe:1 Beşiktaş:1

Aslına bakarsanız Beşiktaş oyuna ağırlığını koyarak başladı. Guti bir-iki araya top bırakmaya çalıştı ama başarılı olamadı.

Sonrasında Hakan Arıkan'dan gelen hata ile Fenerbahçe golü buldu. Bu golün Fenerbahçe'ye avantaj getireceği aşikardı. Arka alanı boş alan bulacağı için oraya Niang'ı Dia'yı kaçırabilirdi.

İlk yarı istediğini de buldu aslında Fener. Ama Niang dışarı attı.

Schuster'in kozları bir anda kitlendi. Hakan Arıkan ve Ekrem'in sakatlığı Schuster'in elini koluna bağladı. Aslında ilk hatası oyuna Nihat ile başlamak. Belki de sonradan oyundan alırım düşüncesi ile başladı ancak oyun içindeki sakatlıklar dengesini bozdu.

2. yarı komple Fenerbahçe yarı sahasını kapatan bir Beşiktaş vardı. İşte burada devreye Aykut Kocaman giremedi. Çünkü bakın araya Niang,Dia sızıyor. Hatta Dia %100 bir gol kaçırdı ki inanılmaz. Alex yerine Baroni'yi alırsanız o takım daha da geriye yaslanır. Bir Stoch çok rahat işi biterebilirdi. Ancak Aykut Hoca bunu hiç düşünmedi.

Schuster son kozu Bobo'yu da sürünce oyuna daha da yüklendi Beşiktaş. Akabinde zaten penaltı geldi. Aykut Hoca sanırım bir şekilde 1-0 bitiririm oyunu diye düşünmüş olabilir. Ama kenarda Stoch niye oturuyor diye tüm herkes soruyor. Haklılar da.

Sonuç olarak Schuster son riskini de aldı. Penaltı ile golü buldu. Bu saaten sonrası yalan.
Beşiktaş için iyi sonuç. Ama Fenerbahçe bu maçı kazanamıyorsa kaçan gollerin sebebi elbette büyük. Fakat Aykut Kocaman ; oyunu iyi okuyamamasından dolayı bu maçın en büyük sorumlusudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder