8 Mayıs 2010 Cumartesi

Bucaspor...

“Bu sene olacak” demiştik oldu. Tarihinde ilk kez Bank Asya ‘ ya çıkan Bucaspor takımı tarihinde yine bir ilke imza attı.Süper Lig’e adını yazdırdı.

Rahat götürdüğü Bank Asya 1 Lig’inde son haftalarda biraz stres yaşasalar da mutlu sona ulaşmayı başardılar.İzmir’in Süper Lig özlemini de dindirdiler.Sonuna kadar hak ettiler oynadıkları futbolla.Belki biraz maddi zorlukları vardı.Ama bunu hiç sorun etmediler.Tüm takımı yürekten tebrik ediyorum.

Son haftaya Adanaspor ile aynı puanda girmesine karşın Adanaspor’u hem içerde hem de dışarıda yendiği için ikili averaj avantajını elinde bulunduruyordu Bucaspor.Bunu da iyi kullandılar.Son hafta Erciyesspor’u güzel futbol ile devirmeyi başardılar.

Mehmet Batdal’a ayrı parantez açalım.Tepeden tırnağa futbolcu…
Resmi olarak bu sezon 16 gol attı.Ama kendi deyimiyle 17 golü var.Dardanel maçında attığı gol ona yazılmadı.Onu geri istiyor.
Sözleşmesi sezon sonu bitecek.Manisapor ve Ankaragücü ile anlaştığı haberleri tamamiyle asılsız. Ne olur ne biter onu bilemem.Bucaspor’da kalmasını çok istesem de galiba transferi gerçekleşecek.Şu an için medyaya yansıyan bir durum yok.Menajeri Mustafa Bey’e ulaşabilirsem yine bu satırlardan son bilgileri aktaracağım.

Bu zafer Bucaspor’a ve İzmir’e hayırlı olsun.Artık hedef Süper Lig’de kalıcı olmak.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder