23 Ocak 2011 Pazar

Galatasaray:1 Sivasspor :0

Daha canlı , daha istekli bir Galatasaray. Bir çok eksik mevcut. Ama bunların hiç biri Hagi için sorun teşkil etmiyor. Hagi geldiğinde söylediği çok önemli bir söz var:

"Hagi disiplindir , Hagi çalışır , Hagi hep kazanmak ister"

İşte bu takıma yansımaya yavaş yavaş da olsa başladı. Bir kere mücadele üst seviyede. Galatasaray santraforsuz olmasına rağmen rakibini boğdu. Hoş buna Sivaspor da çanak tuttu. Rıza Çalımbay hangi maçta anlayışını değiştirdi ki bu maçta değiştirecek!

Kilit bir şekilde açılacaktı. Mükemmel bir organizasyon ile kilidi ilginçtir ki Servet'in golü açtı. Tıkanan oyunda topla deparı ve Sabri 'ye bırakışı...

Geri dönmedi Hagi'nin teşviki ile. Sabri ise yine iyi olduğu maçta çok güzel bir pas çıkardı Barış'a. Barış da içeri sızan Servet'i iyi gördü.

Yönetimin yaptığı saçma sapan işlerin olduğu bir ortamda çok önemli bir galibiyetti bu. Adnan Polat ve yönetimi Mart'tan ötesini göremeyecek. Galatasaray tarihinde olmayan çatırdamaların olduğu ortamda kulübüne her zaman olduğu gibi sahip çıkan Galatasaray taraftarına bu camia çok şey borçlu. Galatasaray 'dan büyük kimsenin olmadığı tekrar gösteren Galatasaray taraftarı, gereken yerlere gerekli cevapları vermiştir..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder