29 Ocak 2011 Cumartesi

Bucaspor:4 Kasımpaşa:0

Buca Arena’daki ilk maç. Fırsatı değerlendirmek istedim. Maraton tribününde yerimi aldım.
Hem taraftar , hem de futbolcular hakkını verdi stadın. “Fırtına” fırtına gibi başladı maça. Taraftarın o müthiş arzusuna Musa cevap verdi hemen. Akabinde de bir tane kaçırdı. Leandro Gomes’in kafası direkte patladı. Yanlış anlamayın bunların hepsi 10 dakika içinde oluyor..

Dakika 14 ‘te Musa duran toptan iyi bir kafa vuruşu çıkardı. Böylece Kasımpaşa’nın gardı iyice düştü. Ondan sonra Buca daha da rahatladı tabii. Çok rahat top çevirmeye başladılar.

38’te bu sefer Leandro Gomes boş dönmedi. Duran topa gitti. Pozisyon döndü top tekrar O’nla buluştu. O da yazdı.

İlk yarıda kopardı Bucaspor maçı. 2. yarı ise kontralarla geçti diyebiliriz. Erkan’ın enfes golü ise maçın güzel anıydı. Çok önemli bir galibiyet Bucaspor açısından. Önemli ayrıntıyı belirteyim. Hem Konyaspor, hem de Sivasspor ziyaret edecek Buca Arena’yı. Bu önemli bir avantaj Bucaspor için. Bunu çok iyi değerlendirecektir.

Maçta göze batanlar sağ bek Kamil. Bucaspor’un genç ismi çok diri. Fizik kondisyon olarak iyi durumda. 90. dakika da bile pres gücünden hiç şey kaybetmedi.

Musa..
Attığı iki golün yanı sıra orta saha da çok önemli işler yaptı. Hep aynı form grafiği ile devam etmesi en büyük arzum.

Mulemo..
Tekniğini çok iyi kullanıyor. Bindirmeleri yine kuvvetliydi. Bir sol bekte ne ararsanız hepsi mevcut. Tek eksiği pozisyon almadaki sıkıntısı.

En çok kimin için mi sevindim? Tabii ki Samet Aybaba için. Çok istekli. Şu takımı ligde bırakmak için var gücüyle çabalıyor. Emeklerin boşa gitmeyecektir Samet Hoca’m. Sana inancım sonsuz..

Birkaç cümle de Kuddusi Müftüoğlu için edeyim. Şu maçta bile aklı hep cinlikte. Ne gerek var ki? Neler çaldı neler..
Şu maçta bile eyyam yapan hakemleri gördükçe yemin ediyorum futboldan soğuyorum. Yeter !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder