7 Kasım 2010 Pazar

Servet'in Altın tepsisi!

Galatasaray’ın taktik stratejisi beklendiği gibiydi. Maçın bir noktadan sonra kilitleneceğini ön görmüştüm. Ancak açıkçası Galatasaray’ı daha aktif bekliyordum. Hagi ile Tugay ne yaparsa yapsın olay bir noktadan sonra kopuyor.

Tamam Galatasaray ikinci yarı biraz oyundan koptu. Fizik olarak da biraz düştü ancak her şey istenildiği gibi giderken Servet’in yaptığı iş değil. Yani olmadık yerde olmadık iş yapıyor. Bu yüzden Servet bazı teknik adamlar tarafından sevilmiyor. Örneğin Rijkaard..

Servet altın tepside sundu yine 3 puanı..

Şunu açıkça belirtmeliyim ki Servet fizik olarak iyi bir stoper olabilir. Kimi zaman iyi mücadele de edebilir. Bir geçen hafta bir de bu haftayı inceleyin. Bir insan iki maçta nasıl böyle siyah beyaz gibi olabiliyor anlamış değilim..

Mustafa Sarp yine bildiğiniz gibi..

Sıfır sorumluluk..
Cana’nın biraz fizik kondisyonu yüksek olsa M.Sarp’ın ilk 11 oynayacağını düşünmüyorum. Cana’nın 60 dakikalık oyunu yüzünden Hagi hep Barış’ı yedekte bekletiyor.
Bu elbette ki dezavantaj..

Misimoviç’i hiç saymıyorum bile. Hep rolanti oyun konumunda. Kewell biraz daha form tuttuğu anda Misimoviç’e yedek kulübesi görünecek.
Tüm bunlara rağmen Galatasaray golü yedikten sonra eşitliği bulabilirdi. Pino ıska geçmese her şey çok daha farklı olabilirdi.

Galatasaray için artık bu saatten sonra puan kaybı olmamalı. Girilen süreç önemli bir süreç. Puan kaybetme lüksü artık tamamiyle bitti. Hagi oturmalı , Kayseri deplasmanının yanına 3 puan yazmalı. İçerdeki maçları söylemiyorum bile. Yoksa Galatasaray’ın başka şansı yok.

Trabzonspor’a geçersek ; maça istedikleri gibi giremediler ama oyunu hep tutmaya çalıştılar. Servet’in hatasını da affetmediler. Çok önemli bir üç puan bu lig yarışında. Avni Aker’de Fenerbahçe , Beşiktaş ve Galatasaray’ı yenip görevlerini tamamladılar. İkinci yarıda gidecekleri bu üç deplasmanda alacakları her puan Trabzonspor için kardır.

Trabzonspor’un yakaladığı bu havayı devam ettirebilmesi için haftaya Bursa’da kaybetmemesi lazım. Şenol Güneş’in payı çok büyük bu yakalanan hava ve takımda. Bursaspor maçına da en iyi şekilde hazırlayacaktır takımı. Ondan sonrası zaten Trabzonspor için ferah…

1 yorum:

  1. Harika yazı olmuş. Yazar arkadaşımızın ellerine sağlık.

    YanıtlaSil