29 Kasım 2010 Pazartesi

Gidecek yer yok,Savaşacağız!

Lorik Cana’nın maç sonunda sarf ettiği sözler:

“Gidecek yer yok , Savaşacağız”

Galatasaray’da işler karışık. Karışmaya da devam ediyor. Gol bir türlü gelmiyor. Gol gelmeyince de galibiyet gelmiyor. Keyifler git gite daha da kaçıyor.

İsterseniz bu takım yönetimin eseri deyin, isterseniz amatör ruhlu oyuncuların barındığı bir kulüp deyin. Sezon başı yapılan yanlışlar çorap söküğü gibi devam ediyor.

Peki Galatasaray taraftarı bu zulmü hak ediyor mu?
Beceriksiz insanların hatalarını bu taraftar çekmek zorunda mı?
Galatasaray taraftarı şaşırmış durumda. Ruh hali çok karışık. Ne yapacağını bilemez halde!
Kolay değil. Özellikle son yıllarda başarıya alışmış ve lig tablosunda şöyle bir şablonu daha önce görmemiş bir taraftara bunu açıklayamazsınız.

Adnan Polat neler düşünüyor çok merak ediyorum. Adnan Sezgin nerelerde? Asıl önemli olan da o.

Lorik Cana diyor “ Gidecek yer yok , savaşacağız”

Lorik Cana savaşır. Galatasaray için o forma altında savaşacak bir çok oyuncu da mevcut. Ancak yönetimin ve yönetimdeki bazı isimlerin savaşı ne boyutta onu merak ediyorum. Onların savaşı herhalde başka bir savaş.

Balık baştan kokar. Haldun Üstünel kriziyle başlayan hatalar silsilesi hep devam etti. En son takımın içine edilene kadar bu dur durak bilmedi. Galatasaray’ı bir şirket gibi yönetmeye kalkanlar bu camiaya zarar verdiklerinin farkında değiller. Bu çok net.

Çalışan adamlar , işini seven adamlar hep kulüpten uzaklaştırıldı. O veya başka sebepten tabiri caizse yönetim yedi. Ama işi cinlik olan, işi Galatasaray’ın menfaati olmayan adamlar hala kulüpte. Barınmaya da devam ediyorlar. Galatasaray işte bundan bu halde. Bu camiaya bu yaşatılanlardan sonra utanması gereken bir çok adam mevcut. Ama utanma duygusu o adamlarda mevcut mu ? Tartışılır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder