16 Temmuz 2010 Cuma

Yıldırım Demirören...

6 yılını doldurdu Beşiktaş başkanlık koltuğunda Yıldırım Demirören.
Bir çok kez istifaya davet etti Beşiktaş taraftarı O'nu. O ise bırakmadı koltuğu.
Şu transferlerden sonra taraftarın daha bir şey diyeceği yoktur sanırım.

Ben bir başka pencereden bakacağım Yıldırım Başkan'a. İyi başkandır , kötü başkandır O'nu Beşiktaşlılar daha iyi bilir. Ancak son dönem kurduğu yönetim kurulu ile çok büyük bir güç kazandığı kesin Sayın Demirören'in. Özellikle bir Serdar Adalı var ki...

At camiası çok daha iyi tanır Sayın Adalı'yı.
Hipodromdan adeta koşup gelip Beşiktaş'ı kurtardı diyebiliriz. Transferlerin bitirici adamı olarak görülüyor şu an.Konu konuyu açmasın...
Başkan Yıldırım Demirören'e tekrar dönersek; bazı sözlerinin arkasında durmadığı için çok eleştirildi zamanında .Hala da eleştiriliyor.

Mustafa Denizli Beşiktaş'a teknik direktör olmadan önce "O ve Samet Aybaba benim başkanlık dönemimde bu kapıdan içeri giremez" derken bazı şeyleri hiç düşünmemişti sanırım.

Mustafa Denizli geldi, o kapıdan da girdi.Geçtiğimiz sezon değil ondan önceki sezon içinde Paf takım ile çıkıcağız maça deyip geri vites atan da Sayın Başkan.

Bazı durumlarda bu tür sözler sarfedebiliyor insanlar.Özellikle büyük camiaların başındaysanız olabiliyor bu tür şeyler.
Son örnek de Guti'nin transferinden gelsin o zaman.
Guti ilk Beşiktaş ile anıldığında soruyorlar başkana transferi:

"Guti'yi almak bu camiaya yakışmaz.Bazı resimleri var net ortamında . Bu resimlerin fotomontaj olduğu mahkeme kararı ile onaylansa bile biz bunu kaldıramayız" tarzı bir açıklama niye, neden yapılır?

Ben bunun çok merak ediyorum.

Guti Beşiktaş'a geldi şimdi. Neden yakışmasın ki Beşiktaş'a böyle yıldız bir oyuncu?
Başkanın bu tür açıklamalardan ders çıkarması gerekiyor ama O yangına hala körükle gitmeye devam ediyor...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder