7 Şubat 2010 Pazar

Kan Kaybı Başladı!

http://www.jaglersport.com/yazi.php?id=521

Kayseri deplasmanları her zaman zordur.Ama Galatasaray bu deplasmandan biraz şansı olsa üç puan kopartabilirdi.

Şu maçta Baros olsa diyorsunuz içinizden ya da hazır olmasa bile Jo.Çok farklı olacağı kesin.Galatasaray baskı yapmadı mı?

Yaptı.İlk yarının son on beş dakikası ve koca bir ikinci yarı.Özellikle Kayserispor on kişi kaldıktan sonra tek kaleye çevirdiler.Ama işte ileri uç eksikliği çok hissedildi.Buna rağmen Elano ve Emre Çolak o pozisyonları gol yapsa bunların çoğu konuşulmayacak ama bana göre kaçan önemli iki puandı.

Giovanni Dos Santos ; maç boyunca pek olumlu bir hareketi yok.Çünkü hazır değil.Futbolu unutmuş.Tekrar hatırlayacağı yer Galatasaray da olabilir.Ama şu zamanda değil.Çok önemli maçlar oynayacak Galatasaray.Bu tempoda hazır futbolculara çok ihtiyaç var.Umarım en kısa sürede toparlanır. Örneğin; Jo tam toparlanacağı, maç eksiklerini gidereceği sırada sakatlandı.Bu da Jo ve özellikle Galatasaray’ın büyük şansızlığı.Futbolda yönetimler bazen kumar oynamak zorunda kalırlar.Galatasaray da Jo,Giovanni ve Nonda kumarını oynadı. Şu an için işler iyi gitmiyor.Ama futbol bu ; neyin nasıl şekilleneceğini kestirmek çok zor.

Bunda önceki yazılarımda belirttiğim bir şey var.40 yıl düşünsem Sabri’yi arayacağım aklıma gelmezdi.Arıyorsunuz işte.Uğur’un tedirgin oyunu ne yazık ki o bölgeyi aksatıyor.Sabri’nin o hızı,çevikliği en azından bindirmeleri çok belirgin hissediliyor.En yakın zamanda dönmesi dileğiyle…

Bu arada ; sen o kadar güzel bir stat yap ancak zemini hiçbir şeye benzemesin.Olacak iş değil.Uzaktan harika gözüküyor.Ancak gel gör ki patates tarlasından farkı yok.
Euro 2016’ya adayız beyler dikkatinizi çekerim…

Kafama takılan bir konu!

Tolga Özkalfa fena olmayan bir düzeyde iyi bir maç yönetti diyebiliriz.
Ama bakıyorum.
Kayserispor-Fenerbahçe. Maç Kayseri’de.Hakem Tolga Özkalfa…
Kayserispor-Galatasaray. Maç Kayseri’de.Hakem yine Tolga Özkalfa…

Kayserispor kendi evinde bu iki büyük ile oynarken neden aynı hakem veriliyor diye sorar insanlar?

Kayserispor-Beşiktaş maçına da Tolga Özkalfa’yı verin tam olsun Sayın Sarvan.

Umarım bunlar sadece bir tesadüftür.Ama bu kurum bazı tesadüfleri de engelleyecek ki insanların midesi bulanmasın!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder