9 Haziran 2011 Perşembe

Gökhan İnler ve Klose

Napoli Gökhan İnler'i çok istiyor. Kim istemez ki? Geçtiğimiz Ocak ayında bir söz almışlardı Udinese'den. Oldu gibi. 16 milyon euro verelim dedi Napoli Başkanı De Laurentiis. Udinese için hava hoş. 16m iyi para. Sonrasında Juventus devreye girdi. İşler karıştı. De Laurentiis çılgın adamdır. "İnler bizimdir, bizim olacak" tarzı açıklamaları psikolojik baskıdan öte bir açıklama bana göre. Udinese'de uyanık. 18 milyon euro fiyat çektiler Juventus'a. Juventus bu fiyatı duyunca yanaşmadı.

Sonrasında İtalyan basını "İnler'in eşi Torino diyor" dedi. Sanki topu bayan İnler oynayacak. Açıkçası inanmadım bu duruma. Verilmiş bir söz vardı ötede. Gökhan İnler'in "Mazzarri kalırsa, Napoli'deyim" açıklaması her şeyi anlatıyor aslında. De Laurentiis az daha postalıyordu Mazzarri'yi. Erken toparladı olayı. Mazzarri'de kaldığına göre Gökhan İnler Napoli'de. Corriere della sport sıkmıyorsa eğer bonservisi 16 milyon euro.

Bu arada Gökhan hala karar vermediyse şunu söyleyeyim: Fazla naz aşık usandırır. Aman diyeyim!



Klose'nin Lazio'ya transferi ise günler öncesinden belli olmasına rağmen özellikle Türk medyasının Galatasaray'ı öne atması hayli ilgi çekici. Hoş haberi yapan Kadir Çetinçalı. İş hakarete varmadan nokta koyalım o zaman.  

Klose ayrılıyorum dedikten sonra üç kulübün devrede olduğunu biliyorum. Köln, Lazio ve Trabzonspor. 3 Haziran günü Klose Lazio ile anlaştı. Alacağı para konusunda ufak pürüzler vardı. 1,8 milyon euro garanti para verdi Lazio. 

Hep eşler diyor ya medya. Burda da Klose'nin eşinin Roma aşkı devreye girmiş sözde. Lazio da fiyatı 2 milyon euro'ya çekince iş yüzde yüz bitti. Maç başılar da bonusu Klose'nin. Klose'nin çocuklar da okula başlayacak paraya ihtiyaç var tabii. O değilde Klose bi' Polonya seyahati yapsa da hanyayı konyayı görse. Ne güzel olur değil mi?

2 yorum:

  1. inler'in bonservisleri tamamen yanlış.

    YanıtlaSil
  2. haklısın, olabilir. Son olarak napoli başkanı 21 m telaffuz etti. Düzeltiriz.

    YanıtlaSil